Wednesday, September 23, 2009

Mulut menidakkan, perlakuan mengiyakan...

Aku pelik dengan perangai seorang budak kat tempat kerja aku ni.

Bertalu-talu dia text aku.

Satu text ada menyatakan bahawa dia tidak meminati aku. Tapi kiriman text yang agak kerap tanpa sebab musabab yang kukuh sudah cukup untuk memberitahu aku yang dia, sama ada sedar atau tidak, sebenarnya minat (aku tahu lah... sebelum ni aku pun pernah buat kat orang juga :P).

Antara text yang dikirim, ada satu yang menyatakan dia tidak minat kepada lelaki, juga tidak minat pada wanita. Tiba-tiba terlintas fikiran di otakku yang nakal ini...

"...entah-entah dia ni minat kat p***** kot!"

Now THAT would really explain a lot!!! Hahaha!

Ish, aku ni, Ramadhan baru saja berlalu dah fikir yang bukan-bukan. Mesti sangka baik pada orang lain- kemungkinan orang itu berdarjat-darjat lagi baik daripada aku!

5 comments:

Snuze said...

ROTF LMAO!!!!


Dude, syokkan bila perasan orang suke kat kita? Biar pun itu hanya perasaan kita (lagi best kalau betul!), satu anugerah, beb! Ada sesuatu mengenai diri kita yang mencuri tumpuan seseorang yang melihatnya sebagai sesuatu yang unik dan menarik.

Enjoy it, so long as that person doesn't start stalking you! :p

Anyway, org yg tidak tertarik ada mana2 jantina, dia asexual kot? Tapi mungkin dia minat untuk mendampingimu kerana dirimu adalah ... Ri!

Ri said...

*gasp!

sue- in malay!!! this MUST be a first in some record book or other!

Harris Shah Abd Hamid said...

Salam. kad raya dah sampai... thanks

APAi said...

thanks for kad raya...

Ri said...

pak lang, abang apai, you're both most welcomed! :)