Sunday, June 25, 2006

Kompang dipalu...

WJH7743 kongsi kenduri kawin dengan adik laki dia.

“Pakej! Pakej!” Si Adik berseloroh dengan aku.

Masa aku, Capu dan Nuek sampai tadi memang orang tengah sesak sebab yang dijemput ramai. Nasi dengan lauk siap ada tukang ration.

Aku duduk di situ dengan perasaan bercampur-baur. Happy sebab dapat jumpa kawan-kawan lama. Sedih sebab peluang dan masa untuk berjumpa WJH7743 akan lebih terhad. Maklum ler, orang dah berkeluarga.


Mak pak Dia nampak penat tapi gembira dan lega. Aku pun rasa agak lega sebab hanya 2 orang jer yang tanya million dollar question kat aku- bini si Adi dan adik pompuan Dia. Ahaks! Ni kira bagus sebab takut nanti mulut laser aku ni terjawab menda-menda yang tak patut bila dah tak larat nak layan.

Apa-apa pun, I’m happy that He’s happy and the fact still stands that He’ll forever be special to me.

Moga kekal ikatan yang mereka bina hingga ke syurga kelak, insyaAllah… Amiiin!

4 comments:

syah said...

haha...memang org sekarang suker kawin skali gus ngn adik beradik.jimat duit n jimat segala-galanya.*jgn tertukar isteri sudah.hiks*

anyway,ko ni lelaki simpanan si dia ke?
*matila...soalan cepu emas*

Ri said...

definisi special bagi ko adalah laki simpanan je ke? ahaks! u really need to grow up some more ;)

syah said...

owh..aku tak kata pun ittew definisi aku.aku jz nak tnya soalan kat ko sajor.
am i really need to grow up some more or u need it?
*jawab.jgn tak jawab*
*hiks.jgn marah...*

Suze said...

Jadi kalau tak jadi simpanan sesiapa, ko tak special ke? Takpe la ... aku simpan beruang pun okies la kot.