Saturday, November 12, 2005

Merajuk...

Sebenarnya, Cik Easy ada men’tag’ aku sebulan lepas untuk menyambung blog bertema ‘merajuk’ yang dimeriahkan oleh Bamheidh, Cik Daun dan beliau sendiri.

Malangnya kemalasan dan kesibukan menyerang lagi. Walaubagaimanapun, sebagai meraikan seruan Cik Easy itu, aku dengan ini mengisytiharkan bahawa:

Aku tak moh buat blog tu! Aku merajuk kat Cik Easy. Dia janji nak bagi aku pinjam manual Microsoft Access dia dan dapatkan Examo Plus Booster masa aku datang raya rumah dia tapi hampeh! Uhuk! Uhuk!

Nota: Temanya merajuk juga kan? Muahahahahaha!!!

1 comment:

Cik Easy said...

hampeh ko.. merajuk sebab tuh jer... isk isk isk..jgn risau nanti aku hantor kat ko..