Monday, January 23, 2006

Si Panda yang ngantuk

Hari ni aku jenjalan ke Suria KLCC.

Tengok movie ‘Memoirs of a Geisha’. Singgah PNB Darby Park jap untuk beli Nu Skin. Jengok-jengok Aquaria KLCC. Gi amik-amik gambar dalam dan sekitar Suria KLCC.

Balik malam. Penat giler tapi mata masih susah nak katup apabila time tido tiba. Ada aje le aktiviti yang nak aku buat dekat-dekat time tu. Entah nape kebelakangan ni aku rasa tak cukup masa, rugi kalau tido.

Akibatnya semenjak dua ni aku kekurangan tido yang amat sangat. Sampai sorang staf kat department lain siap tegur mata panda aku.

Takpe, panda comel kan? Kan?

1 comment:

Suzainur said...

Panda comel bukan hanya kerana "solekan" matanya, tapi kerana ia diselaputi bulu tebal yang gebu. Adakah anda juga diselaputi bulu tebal yang gebu? Kalau tak, toksah perasan cute cam panda, beb! >:-)

But do not despair! There other things that make you cute! *wiggles eyebrow*