Sunday, November 23, 2008

Aquafair 2008



Suria to KLCC to sonohen wo daikirai da! Shikashi...


...Kinokuniya is the only place where I can get my favourite comics in a timely manner! Nak harap MPH :(? Hampehhh!!! Order sampai 3 bulan pun blom tentu dapat lagi padahal kedai buku cabuk pun dah start jual manga tu tau! Hanginn satu badan!!!

You pay more for them of course (sekitar tambahan RM6-8.00 gitu :P) but it's soooo WORTH it!


Dan aku kalau tak sebut pasal makan almost tak sah kan? Cuma selepas diorang renovate food court ni pada suatu masa yang lampau (ye larr aku tau aku dah tuaaa :P), kualiti makanan dia, bagi aku ler, tak berbaloi dengan harga yang dibayar...

Tengahari tadi aku try chicken and mushroom sizzling mee. Luckily for me it was good but the best I've ever tasted was the one sold at that long ago food court in 1 Utama before the place started to grow up and have kids (yes, again this implies how old I already am :P)...


And this is the reason why I dragged myself out of the house instead of lazing about on a Sunday- Aquafair 2008 at KLCC Exhibition Halls 1 to 3!

Budak besar cam aku ni kena ketuk RM10.00 tapi kepada mereka yang minat menda-menda camni memang sangat-sangat worth it!


Aku ada terpikir nak bawak Cybershot DSC-V1 aku tuh tapi pikir-pikir balik... maleh aa pulak. Lagipun W880i aku pun Cybershot gak- boleh? Hehehe... :P

Macam pic marine aquarium kat atas tu hah... okey apa, cuma bila close up image tu blur aa...


Cantik tul aquascape diorang buat. InsyaAllah, bila ada kelapangan nanti aku pun akan maintain satu untuk display kat umah...

Aku balik cukup puas ati, berbekalkan kenangan, manga dan komik beserta 3 botol makanan ikan import jenama Tropical (RM18.80 sebotol boleh slash sampai RM8.00 sebotol, expiry Ogos 2011, so aku pun balun aa...) untuk ikan-ikan longkang yang aku bela kat kolam indoor garden umah aku.


Aku tau ada ler 2-3 orang reader yang menunggu aku update blog aku ni. So please stay tuned, I will slowly be updating some backdated posts for you to read :)

Please take note that semua posting tersebut akan muncul DI BAWAH post Aquafair ni sebab publish date dia aku set sebelum date post ni so rajin-rajin ler scroll down ek?

Terima kasih sebab sudi untuk terus menjadi pembaca setia!!!

3 comments:

APAi said...

waa..bestnyer aquafair..nak pegi jauh sgt lar Mr Ri....how's ur langkawi trip?..seronok tak?..harap2 Mr Ri hepi selalu, ceria & bahagia selalu....adios

Ri said...

trip ke langkawi akan menyusul insyaAllah ;)

easy said...

wahhh lama sungguh nak update~~~~