Saturday, October 24, 2009

Jalan-jalan Raya: the last kopek!

Banyak tul jemputan last minute ni tau?

Ayie sekeluarga buat jamuan 3 hari sebelum Syawal habis, betul-betul tepat tang Diwali :P

Kawasan kejiranan aku lak buat jamuan pada hari Ahad selepas Diwali. Eh, ada NTV7 buat liputan ke? Ntah tersiar atau tidak sebab diorang ni memang rajin ke hulu ke hilir cari bahan buat stok.

Hah! Ni lagi parah! Dah masuk 7 hari raya Hindu baru ler Nazir dan Ana tergerak hati buat jamuan :P

Gambar di bawah ni semata-mata nak tunjuk aku tengah belajar nak setting flash. Adeh... complicated sungguh!

Mulanye terang benderang subjek aku, siap dengan shadow. Cuma nasib angle baik aje yang buatkan shadow tu kurang gelap!

Ni time dah pandai skit :) tiada lagi bayang-bayang hitam yang menyakitkan mata. Baru ler nampak berseri muka subjek tu...

Penghargaan buat Ayie, AJK Kejiranan Kawasan Kolam Air, Nazir juga Faiez dan Fin yang cukup sabor berposing sementara aku dok kalut adjust flash :P

Terima kasih semua!!! :D

1 comment:

APAi said...

waa..dah terer sekrg..bleh hire utk ape2 majlis nnti...keep up bro!!