Sunday, April 22, 2012

Pantulan

Tentulah aku sedar bahawa dia punya kehidupannya sendiri.
But it still hurts every time I'm reminded of it...

Antara ayat dalam text dia yang buat hati aku macam diramas kejam

"Blind date.."

"g tgk wyg dgn mmber"

Antara perkara yang buat aku sangat-sangat kecil hati

Keluar lepak dengan aku berkira masa, daripada perancangan asal lepak sehari boleh disingkatkan sampai jadi beberapa jam sahaja

Rajin layan text member ketika bersama aku, kalau bersama member sampai tak layan text aku

Tapi semua kekecewaan aku tu tak dapat aku zahirkan sebab aku rasa aku bukan apa-apa bagi dia. Kalau aku cakap pun akan buat dia annoyed kat aku lalu terus diamkan diri.

Kenapa dia masih layan aku?

Apa yang dia nak daripada aku ni? Pengetahuan yang aku ada untuk membantu obsesinya dalam menjaga penampilan diri?

Entahlah P, adakalanya kau buat aku rasa teramat keliru.
Tapi aku akui bahawa kau jugalah yang mampu buat aku gembira...

4 comments:

bukankosong said...

jika diberi peluang

pilihla yg lain

penat menunggu pd yg xsudi

aku pernah rasa beb

baik ko cepat2 cr owg lain

sYukCurz said...

you have two choices.

take it or leave it.

asyrafsuleiman said...

fikir la masak2.ambil masa utk terangkan kat P tu apa yg terpendam.

Ri said...

tima kasih byk2 BK, syukur dan asyraf.

dia mmg tau perasaan saya dan saya pula tau yg hati dia tk tertarik pd saya 'in that way'.

cuma saya ni klu dah betul2 syg, mmg selamanya syg. walaupun saya ada org lain kemudian hari nnt, dia masih ttp org yg saya syg.

if you're fully aware of my situation though, it might actually be better like this :)

apa2 pun, moga dipermudah dan dilancarkan urusan baik semua yg sudi memberi pandangan dan nasihat pd saya, aamiin..