Tuesday, July 12, 2011

Mengidam!

Mencik Hizami Rahim!

Sejak baca entry 3 Julai dia, aku asyik terbayang menatang alah tu!

Cari-cari kat Google mana branch terdekat.
Adeh, Bangsar?
Uhu... Langsung tak familiar area tu :(

Ntah camne, tadi nekad gak nak merasa lalu melilau le aku ke Bangsar

DAN...




...memang le aku SESAT! Haha! HuUUuuu :'(

Even lepas aku decide nak balik sebab tak jumpa tempat pun aku masih sesat nak cari jalan keluar ke area Pantai semula.

Ah! Payah payah sangat len kali aku naik LRT gi KLCC jer...
Direct tuju branch yang kat Convention Centre tu- baru puas hati aku :P

Ish, bila lak nak gi KLCC ni??? :'(

3 comments:

naz said...

hi there..no worries, i never made it to KLCC everytime I plan to do so. Now it is in my 10 things to do list before 2011. hehehe.

I've change my url...faithnaz.blogspot.com, c u there.

..hizamirahim.. said...

haha.
padan!
:P

Ri said...

naz- never made it to klcc? really? it seems so... admirable somehow, haha!
i hate going there but i just can't stay away :P

hizami- *gasp! lawatan drpd otai! tabek springggg!